rhamsés ripollés és investit alcalde a nord:la sala

L’Ajuntament de Morella ha viscut esta vesprada un moment històric. Ximo Puig ha renunciat a l’Alcaldia, després de 17 anys, i li ha cedit la vara de comandament a l’ex-tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés. El nou primer edil destacava en el seu discurs que assumix este càrrec des de “la responsabilitat, l’orgull i la humilitat”. A més, ha destacat “la continuïtat d’un projecte en el què es treballa des de fa molts anys i en el que es prioritzen les persones i els interessos de Morella”.

Ripollés també ha dedicat unes paraules d’agraïment del poble morellà al treball de Puig. En este sentit, assenyalava que “hem fet moltes coses, però no podem conformar-nos i volem anar més enllà i continuar millorant dia rere dia”. A més, considera que per a afrontar esta nova etapa, “tenim un gran projecte i un equip que coneix el problemes i les necessitats de la gent”.

Respecte al full de ruta del nou equip de govern, indicava que “són moments de responsabilitat en la gestió i hem de ser més eficients i més eficaços, però també tenim clar que les prioritats són mantindre el nostre sistema de benestar social i de serveis per a les persones i crear ocupació”.

Per al recent proclamat alcalde de Morella “este és un moment de valentia i, no de resignació; és un compromís més de la joventut, perquè els joves estem compromesos amb el nostre poble, preparats i formats”.

Ripollés considera que “el Parador de Turisme serà una realitat abans del que pensem. Si hi ha algú que sempre ha cregut en este projecte, eixe és l’Ajuntament de Morella i continuarem treballant per a veure-ho obert com més prompte millor”. A més, un repte imminent del nou alcalde és l’organització del Sexenni. Per al primer edil, “el Sexenni és la identitat dels morellans, reunix els grans valors del nostre poble i, també és una oportunitat per a tots nosaltres”. A més, apuntava que “Morella sempre estarà oberta a tots i cada un dels veïns i veïnes”. Respecte a la relació amb altres institucions, Ripollés indicava que “treballarem amb totes les administracions des de l’enteniment i la cooperació, però sense renunciar a res i sense subordinacions. Per damunt de tot estan els interessos de Morella”.

Finalment, Rhamsés Ripollés concloïa que “és un moment de prestigiar més que mai als ajuntaments com a servei públic i com un espai de treball per als veïns i veïnes de la ciutat. Ésta és la política amb majúscules”.