Ximo Puig, el primer diputat a Madrid per Castelló nascut a Morella, a nord:entrevista

L’espai nord:entrevista emet aquesta setmana una edició especial on es compta amb la presència de l’alcalde de Morella, Ximo Puig, que serà amb tota probabilitat el primer morellà que entrarà com a diputat al Congrés de Madrid representat a la província de Castelló.

Amb el xarrem, en una entrevista que es podrà veure per nord el dimecres a les 21.30, el dijous a les 14.30 i el divendres a les 10.30 i a qualsevol hora del dia a nordtv.cat, de què suposarà per a la seua persona i per a la ciutat de Morella que l’alcalde tinga aquesta nova responsabilitat i, fins i tot, si podrà compaginar ambdues responsabilitats o haurà de sacrificar l’alcaldia per l’escó a la capital española.

Durant l’entrevista també es repassen problemes pendents de la ciutat de Morella i d’altres assumptes de l’actualitat nacional, regional, provincial, comarcal i local amb Anna Querol.