el nostre estiu està a punt de començar

El programa estival de nord està a punt de començar. Amb la mirada possada en les festes dels nostres pobles i, com no, en l’imminent arribada de L’Anunci del 53 Sexenni, l’espai de la televisió comarcal enceta la seua 15ena temporada fidel a l’esperit que el va veure nàixer l’any 1996. El Nostre Estiu està a punt de començar.

Des d’aquella llunyana data, en la que els espectadors més joves del programa encara no havien ni nascut, han passat per davant de les pantalles de la televisió comarcal presentadors com Imma Vives, Anna Querol, Andreu Casero, Joan Carles Macobal, Melania Querol, Violeta Tena, Patricia Jiménez -a la que li enviem una forta abraçada allà on estigue-, Ricardo Querol, Laura Guardiola, Juan Antonio Querol, Miki Agost ó Mario Adell.

El nostre estiu arrancara el dilluns 1 d’agost i els estarà acompanyant totes les nits fins a l’arribada de la Fira de Morella, amb uns continguts que s’aniran adaptant a l’actualitat de cada moment. Notícies, reportatges, entrevistes i els més diversos gèneres periodístics seran utilitzats des de la redacció del programa per a portar l’estiu dels nostres pobles a les pantalles televisives de la comarca.

L’Anunci
L’arribada de l’Anunci del 53 Sexenni serà la fita més esperada d’aquest estiu. El dia 28 d’agost les carrosses, el confetti i -sobretot- el pregoner, que enguany és de casa, anunciaran que comença un nou any sexennal. I aquesta fita tant assenyalada en el calendari morellà donarà molt que parlar.

Però la novetat més important d’enguany, a banda d’innovacions en l’estructura del programa per a donar-li més dinamisme i fer-lo més atractiu de cara a l’espectador, estarà en l’ús de les xarxes socials. Volem que els espectadors del programa estiguen en contacte amb la redacció i expressen les seues opinions de forma paralel·la a l’emissió del programa. El nostre estiu està a Facebook i a Twitter i seran una nova ferramenta a la que se li traurà el màxim profit.

La pròxima cita amb El Nostre Estiu, a les pantalles de la comarca.