blog: de la tele al cavall

foto_nordblog_600x

I quant menys t’ho esperes, salte la notícia. Aquesta mateixa setmana ens enteràvem, mitjançant el setmanari d’informació comarcal Notícies, que Mario Adell serà el pregoner de l’Anunci del 53 Sexeni.

Mario, que ja va ser una cara habitual de la televisió comarcal pel 52 Sexenni, recobra ara el protagonisme en les festes més emblemàtiques que té la ciutat de Morella. Per aquelles llunyanes dates de l’any 2006, el jove morellà s’assomava gairebé cada dia a les pantalles amb una espasa a la mà, ja que va ser l’Àngel que obri la comitiva de la popular dansa dels Torneros. Les passions televisives li vindrien un poc més tard i, des de fa quatre anys, és la cara dels estius de nord · la televisió comarcal.

Però aquest 2011 Mario Adell no només donarà la cara per la tele, sinó que se li ha girat més feina. El matí del 28 d’agost, dia de L’Anunci, serà la veu que anunciarà, a la placeta de l’Ajuntament, davant de centenars de persones i damunt d’un cavall -amb el que encara s’ha de familiaritzar- que comença un any d’amaniments per a que, després d’una tardor, un hivern i una primavera treballant, Morella estiga preparada per a rebre amb els braços oberts a la seua patrona, la marededéu de Vallivana i així donar-li les gràcies, una vegada més, per lliurar als habitants de la capital dels Ports d’una temible pesta allà pel 1673.

Aquests dies a Mario el tenim nerviòs per la redacció. Això de ser periodista i notícia alhora és una cosa per a la que no et preparen a la Facultat. I ha sigut ell mateix el que ha anunciat a les pantalles d’arreu de la comarca que serà una de les figures més emblemàtiques de L’Anunci. Una vegada passat el mal tràngol de veure’s protagonista, ja està pensant en aquell dia. Però els que treballem a la tele creem que no ha caigut en que l’endemà de la festa grossa del confetti tindrà que ser ell, de nou, qui done pas a una notícia en la que ell, de nou, tornarà a ser protagonista.

Enhorabona, Mario. Tenim ganes de que arribe eixe dia. Per a  tirar confetti i per a sentir-nos orgullosos -com sempre- del nostre pregoner.

<<entrada següent | entrada anterior>>