ple extraordinari de la nova legislatura a nord:la sala

El programa nord:la sala és l’espai d’actualitat política de nord. Un cop al mes acull l’emissió íntegra del Plenari de l’Ajuntament de Morella. En aquesta ocasió és la sessió estraordinària per a l’aprovació dels nous càrrecs derivats de les eleccions del 22-M.

El Ple de Morella estableix per unanimitat el funcionament municipal durant el nou mandat
Morella va celebrar el primer plenari d’esta nova legislatura en la vesprada de dijous. La sessió, de caràcter extraordinària, va servir per a assentar el funcionament del consistori, per a anomenar els distints representants de la corporació en cada consell i comissió informativa i per a establir les retribucions.

D’aquesta manera, els plenaris de caràcter ordinari es continuaran celebrant el segon dijous de cada mes a les vuit de la vesprada, exceptuant el mes d’agost. Mentrestant, les juntes de govern continuaran reunint-se amb la competència assignada de l’obligatorietat de l’assistència de l’alcalde.

Pel que fa a les retribucions que percebrà cada edil, es respecta a la baixa l’assignació marcada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Així els regidors percebran un 20% menys del que es va aprovar en 2007 i vora un 30% menys del que marca la FVMP. D’aquesta manera, per l’assistència als plens, cada regidor cobrarà 58,50 euros, per cada junta de govern, 54 euros i per cada comissió informativa, 36 euros. Els únics dos edils que tindran un sou assignat seran l’alcalde de Morella, Ximo Puig, i la regidora de benestar social, Malú Blasco.