ple de presa de possessió de ximo puig a nord:la sala

El programa nord:la sala és l’espai d’actualitat política de nord. Un cop al mes acull l’emissió íntegra del Plenari de l’Ajuntament de Morella. En aquesta ocasió una edició especial recull l’acte de Presa de Posessió del nou ajuntament de Morella elegit el 22-M de 2011

Ximo Puig, elegit de nou alcalde de Morella
Aquest dissabte es constituient els nous ajuntaments sorgits de la voluntat dels veïns del passat 22 de maig. A Morella, no hi han massa canvis respecte a la legislatura que deixem enrera. Ximo Puig, continuarà sent l’alcalde, amb el recolzament dels set regidors que li van donar els ressultats dels passats comicis. En l’oposició el portaveu continuarà sent Guillertmo Sangüesa. No obstant, tot parteix de zero, i una nova legistatura s’encetava amb la presa de posesició dels nous regidors.

La mesa d’edat va estar presidida per Jose Agustín Amela, un dels nous regidors que ens porta la legislatura, en aquest cas pel Partit Popular.

A continuació prendrien la paraula els dos portaveus els grups que van obtenir representació. Ernest Blanch, pel grup socialita, i Guillermo Sangüesa pel Partit Popular.

L’alcalde de Morella, tancaria l’acte, amb un discurs marcat per la voluntat de sumar esforços, per a que la legislatura resulte profitosa per al poble de Morella.

En la constitució del nou Ajuntament de Morella, a més d’alguns veins, també van assistir, el que fora president de la Generalitat, Joan Lerma, el senador Batiste Cardona, l’alcalde de Cervera, Adolf Santmartí, a més del regidor Cinctorrà, Jose Manuel Gisbert, proposat pel partit judicial de Morella, per ser el diputat de la zona en la Diputació provincial, compartint la legislatura amb l’alcalde de Forcall.