feliç 2011


Comença un nou any. I amb ell noves propostes, noves il·lusions, ganes renovades. Encara que a partir del dia 2 de gener tot tornarà a ser com abans i gairebé tots els propòsits que ens hem fet acabaran al racó dels oblits, no hem de deixar de desitjar el millor.

Durant 2010 hem estat contant allò que passa a les nostres comarques. Alguna notícia roïna, potser massa. També moltes de bones. I d’altres de curioses. Un bon cabàs de tradicions que entre tots no hem de deixar perdre han passat pels nostres ulls i les nostres orelles.

Des d’ací ens hem fet el propòsit de, al menys, continuar com l’any anterior. No són bons temps per a ningú, però cal mirar-ho tot d’una forma positiva per a millorar. I, en la mesura de les nostres possibilitats, arribarem a més pobles, parlarem amb més gent, estarem més informats per a poder contar-ho.

Un nou any comença. Que sigue bo. Molta felicitat per a tota la gent de les nostres comarques.
Feliç 2011!