la mostra de joies 2010 a nord:24 minuts


El programa nord:24minuts és l’espai de reportatges de nord · la televisió comarcal què, sense una periodicitat fixa, ens porta a veure, en el temps limitat per 24 minuts, els assumptes més variats de la comarca dels Ports. Aquesta nova entrega ha passat 24 minuts a la Mostra de Joieria que ha organitzat, un any més, la Joieria i Rellotgeria Garcia de Morella. El programa, que s’estrenà el dilluns 22 de novembre, es port veure també ací a qualsevol hora del dia.

caixes, quin contingut ha sobtat als que ja han passat a visitar-la. Una mostra que aporta com sempre novetats i moltes idees de cara a les dates que venen, però que enguany també ens ha volgut portar el que és l’or com a inversió.

La senzillesa s’imposa enguany, però els materials nobles no perden força malgrat la crisi. Es continua jugant en nous materials, i les propostes, també en la secció de joieria es poden adaptar a totes les butxaques. La Mostra de Joies es podrà visitar també des del dimecres fins el proper dissabte, però aquest cap de setmana de la inauguració junt a les joies de la joieria morellana també hem tingut oportunitat de gaudir d’alguns dels creadors més apreciats del moment. Des de terres catalanes diferents creacions de Gemma López.

Les joies poden ser una formula d’inversió, però quant es regalen el que amb elles s’adjunta va des de l’amor, a la fidelitat, amistat, sort, passió, però en qualsevol cas un bon grapat d’estima.