nota de premsa: un any de 24 hores d’informació

foto_ntc_esnoticia_600x

Avui, 15 de setembre de 2010, fa un any que la comarca dels Ports té un canal de televisíó que l’informa, durant les 24 hores del dia, d’allò que més li interessa, és a dir, el que succeeix més a prop. Tal dia com avui, però un any enrere, nord·la televisió comarcal començava una nova etapa que ve destinada a ser la definitiva.

Després de diverses etapes, que ja han quedat en el passat, nord es transformava, ara fa un any, el el canal de 24 hores de notícies de la comarca dels Ports. El canvi, com s’anunciava en el seu moment, tenia la missió d’adaptar la televisio comarcal de sempre a les noves tecnologies vingudes de la TDT i internet. D’aquesta manera es pretenia que fos la televisió la que s’adaptes als horaris dels espectadors i no a l’inrevés com venia sent habitual. Des de fa un any, qualsevol persona de la comarca dels Ports pot informar-se de l’actualitat més propera a meitat matí, a migdia, a qualsevol hora de la vesprada, per la nit o també de matinada. L’estructura d’una programació de 24 hores de notícies ha permés a nord aplegar a espectadors que, fins ara, no tenien la possiblitat de seguir el què més els interessa.

També a la xarxa
Paral·lelament al naixement de nord·la televisió comarcal, aquest nou i alhora veterà mitjà de comunicació de la comarca dels Ports, estrenava també pàgina web. Mitjançant nordtv.cat molts dels programes de la televisió comarcal han sigut vists arreu del món. Els vídeos de programes com nord:la sala, nord:24 minuts, nord:entrevista o nord:íntegre han sigut vists milers i milers de vegades. I també han tingut una excepcional acollida els vídeos produits per nord i que han sigut distribuits per comarquesnord.cat. La presència de vídeos a la xarxa, donada la seua bona acollida, anirà creixent en la nova temporada que ara comença.

Nord està preparada per al futur. Només cal que l’espectador, entre tots els canals disponibles, continue escollint la seua televisió cada dia per a tenir més a prop allò que és seu.