l’entrada del roser a nord:24 minuts

El programa nord:24minuts és l’espai de reportatges de nord que ens porta a veure, en el temps limitat per 24 minuts, els assumptes més variats de la comarca dels Ports. En aquesta ocasió ha estat a l’ermita de Roser de Xiva per tal d’acompanyar als xivatans en el recorregut que baixa a la patrona fins al poble per tal de celebrar el Quinquenni. El programa recull els moments previs a la festa, el recorregut processonal, les diverses dites i poesies que se dediquen a la verge i la Salve final que es canta en devoció un cop s’entra a l’església.

2 Comments on "l’entrada del roser a nord:24 minuts"

 1. Montserrat Alemany | 3 septiembre 2010 en 18:34 |

  Fantastic el reportatge de la proceso de La Mare de Deu del Roser fins al poble.
  I tots els altres reportatges que heu fet.
  Per als que estem lluny, poder-ho veure per internet ens fa sentir una mica menys lluny i una mica mes nostalgics.
  Llastima que estan aprop, els propis xivatans +, no han pogut veure-ho per TV Morella.
  Hi ha coses que no s’ entenen.
  Resarem a la Verge perque millori les comunicacions, perque esta clar que l’ Ajuntament i altres mortals no les volen millorar.

 2. Moltes gràcies, Montserrat.

  Només puntualitzar que nord·la televisió comarcal, és una empresa privada i què, si efectivament no s’arriba a poder emetre allà on es voldria per raons econòmiques, no és en absolut responsabilitat de l’Ajuntament.

  Com podràs imaginar, l’interès d’aquest canal de televisió és arribar a quanta més gent possible, al ser aquesta la finalitat de qualsevol mitjà de comunicació. Però de vegades hi ha fronteres físiques i econòmiques difícils de solventar.

  De tota manera l’haver, obert aquest lloc web (nortv.cat) i d’altres germans com el de comarquesnord.cat ve a suplir en part aquest fet i des de Comunicacions dels Ports, S.A. treballem cada dia al servei de les nostres comarques.

  Gràcies de nou per l’interès mostrat.

Deja un comentario.

Tu dirección de correo no será publicada.


*