nord és el nostre estiu

Des del seu naixement, el passat 15 de setembre, nord · la televisío comarcal es convertia en un canal de 24 hores de notícies de la comarca dels Ports, apostant per la producció pròpia i per l’aprofitament dels recursos. Amb l’objectiu complit d’arribar a més espectadors gràcies a l’ús de les rodes informatives de 30 minuts que es succeeixen les 24 hores del dia, nord encara el seu primer estiu.

Tot ha canviat per a que tot continue igual
Sota el lema “nord és el nostre estiu”, la televisió dels Ports continua amb el lema escollit per al seu llançament i, en arribar el mes d’agost, hi ha canvis importants respecte a etapes estivals anteriors, però Tot ha canviat per a que tot continue igual.

D’aquesta manera tot nord és el nostre estiu i, durant les 24 hores del dia es podrà seguir l’actualitat de les nostres comarques reforçant l’apartat festiu. Nord manté les rodes informatives de mitja hora que es van succeïnt al llarg del dia i de la nit, però reforça aquests espais informatius amb dos programes nous.

Per una banda nord : 24 minuts ofereix reportatges extensos d’aquelles notícies que, per la seua importància, mereixen més atenció que la que es pot prestar des d’un informatiu. 24 minuts anirà fins a Villores per tal de parlar d’un jove de 16 anys que ha publicat un llibre amb les petjades que ha deixat la guerra al seu poble; també estarà al Quinquenni de Xiva que es celebra enguany o ensenyarà com s’estan restaurant els quadres de l’altar del Carmen de l’església de Morella.

Per altra banda, nord : entrevista xerrarà extensament amb els protagonistes de l’estiu. Pels microfons de la televisió comarcal passaran membres de la Setmana de la Joventut, els músics de la Rondalla, els Quintos o el pregoner de les festes.

Des de les 20.30
D’aquesta manera, tot canvia, però tot continua igual. La programació començarà a les 20.30 hores amb l’espai de zapping històric Nova Oportunitat. A les 21.00, com és habitual, s’emet l’informatiu nord:notícies. A les 21.30 és l’hora del reportatge nord:24minuts i, a les 22.00 hores s’emet l’espai nord:entrevista.

També, com sempre, aquests espais es poden seguir en multidifussió a partir de les 13.30 hores de l’endemà i també pel matí i la matinada.

Nordtv.cat
A més, amb l’arribada de l’estiu, nord · la televisió comarcal vol reforçar la seua presència a internet i, per una banda, els reportatges i les entrevistes més interessants es podran veure també a la seua web, nordtv.cat, mentre que el canal comarcal publicarà les notícies més destacades al diari digital comarquesnord.cat. D’aquesta manera serà la primera vegada que també es pot seguir el nostre estiu des de l’ordinador i arreu del món.

Nord · la televisió comarcal “et convida a connectar amb el nostre estiu les 24 hores del dia per tal de descobrir poc a poc la programació estival” del canal de 24 hores de notícies de la comarca dels Ports.