blog: fem mig any

foto_nordblog_600x24

Nord, la televisió comarcal ha complit avui, 15 de març de 2010, els seus primers sis mesos de vida. Tal i com anunciava l’eslògan promocional escollit per a la ocasió, “tot canviarà per a que tot continue igual”. I així ha sigut. Es canviava el nom, passant de l’antiga TeleMorella a Canalnordtelevisió, posteriorment s’anomenava Locàlia Nord per a acabar sent només “nord”.

Nou logotip, noves capçaleres per als informatius, noves sintonies, nous presentadors, nou plató, nous programes… però “tot continua igual”. Les notícies de les nostres comarques no falten a la seua cita cada migdia a les 14.00h. ni cada vespre a les 21.00h… però a més, noves finestres informatives al llarg del dia i de la nit permeten, a aquells que no tenen temps de veure la tele durant les horaris habituals, connectar en qualsevol moment del dia en l’actualitat comarcal.

No ha sigut fàcil adaptar-se, però ho estem intentant. Més hores de programació també comporten més feina, però tot l’esforç val la pena per la fidelitat de l’audiència. Nord, la televisió comarcal, naixia amb els ulls possats amb la TDT i, poc a poc, així serà. De moment a Morella, a pesar de totes les dificultats tècniques i administratives així ha sigut. I prompte arribarà també la major qualitat d’imatge i de so a Vilafranca, Benassal o altres indrets de la demarcació per a la que la nostra televisió rebia la pertinent llicència.

També han crescut els programes. Cada acte interessant que ocòrre a les nostres comarques té el seu reflex a “nord”. Actes íntegres com el concert de Santa Cecília de l’Associació Musical Mestre Candel, els Plenaris de l’Ajuntament de Morella, la Festa del Comerç dels Ports-Maestrat i altres tants actes han estat tot un èxit d’audiència, tant a les pantalles de sempre com als ordinadors de tot arreu gràcies a nordtv.cat, la versió digital de la televisió dels Ports.

Amb les vistes possades a fer nous programes d’interés, a encarar un nou i intens estiu que serà l’últim normal abans de les noves cites sexennals que culminaran amb l’Anunci i el Sexenni. Obrir més finestres d’interés i informar de més pobles, parlar amb més gent, augmentar l’oferta en directe… són cites que no tardaran molt en eixir per les pantalles de nord… Però d’això ja en parlarem en succesius aniversaris…

<<entrada següent | entrada anterior >>