carnestoltes 2008

Nord, la televisió comarcal, vol recordar aquesta setmana els darrers Carnestoltes de la ciutat de Morella. Al 2008 la festava reunir a un bon grapat de personatjes vinguts de tot arreu que van vestir de color i alegria els carrers morellans.

Sobre les vuit de la tarda la placeta de Sant Miquel va anar plenant-se de bon humor. De tots els carrers que desenboquen en la principal entrada de la ciutat van començar a acudir dotzenes de calimeros, ballarines en caixa de musica i tot, caçafantasmes, hipies, geises, troglodites, conills, àngels i dimonis, i fins i tot un grup de degolladors del Corpus…

La festa de Carnestoltes a Morella s’ha convertít en punt de trobada per a molts joves de la nostra comarca i una referència per altres visitants que se’l van trovar una vegada de casualitat i ara no dubten a repetir.