ja a la TDT

Nord·la televisió comarcal comença les emissions en digital i s’incorpora a la TDT, la Televisió Digital Terrestre. Nord ha programat la incorporació a la TDT en diferents fases per A partir d’esta setmana poder donar servei a tota la comarca. Aquests dies la senyal digital de Nord es podrà rebre a la ciutat de Morella i, poc a poc, s’anirà donant servei a la resta de la demarcació, que inclou la comarca dels Ports i Alt Maestrat.

Nord és el primer operador comarcal que inicia les emissions en digital, millorant la qualitat del servei de difusió de la senyal televisiva. Nord és un dels tres operadors privats que disposa de concessió administrativa per poder emetre a la demarcació de Morella que inclou la comarca dels Ports i Alt Maestrat.

L’emissió analògica continua pel canal 26 de l’UFH
De moment, per poder seguir la programació digital de la televisió comarcal a Morella tenen que sintonitzar el canal 22 de la TDT. Tot i això, els veïns que encara no tinguen sintonitzador de la Televisió Digital Terrestre poden continuar veient la televisió comarcal, Nord, en analògic, al canal 26 de l’UHF, on fins ara es podia rebre Canal 33 de la televisió catalana.