ple ordinari de novembre a nord:la sala

El programa nord:la sala és l’espai d’actualitat política de nord. Un cop al mes acull l’emissió íntegra del Plenari de l’Ajuntament de Morella. En el Plenari Ordinari del mes de novembre de 2009, entre altres punts de l’ordre del dia, es va tornar a instar a la Diputació a què traga a concurs l’Hotel Cardenal Ram i a expressar la solidaritat amb els treballadors que s’han quedat sense treball. Una moció en aquest aspecte ja va ser presentada i aprovada en el darrer ple ordinari de l’Ajuntament morellà.

Esta qüestió venia condicionada per la carta que va enviar Carlos Fabra a l’Ajuntament i en la que es plantejava la possibilitat de convertir l’Hotel en un centre amb un altre tipus d’activitat, com podria ser un edifici administratiu de la Diputació de Castelló. Ximo Puig, alcalde de Morella, va contestar que “el Cardenal Ram, o serà Hotel o no serà res”, ja que la Diputació no té la potestat per a canviar l’ús de l’edifici.

A més, es va tornar a insistir en el fet que no hi ha problemes d’accessibilitat a l’hotel per l’anomenat Pla de Tràfic, com es queixava Fabra recentment  pel fet que des de l’Hotel es pot obrir el pas als vehicles dels clients, minimitzant l’impacte en els clients.

A nordtv.cat, el pots veure complet quantes vegades vullgues i a l’hora que més et convingue.