inmaculada rodríguez-piñero a nord:la sala

La secretària General d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Inmaculada Rodríguez-Piñero ha parlat en exclusiva per a “nord”, el canal de 24 hores de notícies dels Ports, en l’única entrevista concedida en la darrera visita que ha fet a Morella per tal d’inaugurar la variant de La Pobleta de la N-232. En l’entrevista ha parlat d’aquest tram de la nacional, dels que encara queden pendent i d’altres infraestructures que hi ha previstes a la comarca que són competència del seu Ministeri.

Respecte al que queda pendent de la N-232, Piñero ha assegurat davant les càmeres de “nord” que “estem treballant en els projectes. L’important és que fem les infraestructures que necessita aquesta comarca i les veïnes d’Aragó i el que els puc assegurar és que el compromís d’inversió en infraestructures amb aquesta província és imparable”. Respecte al tram on ara es concentren els problemes, que és el de La Torreta-Morella, ha afirmat que “hem tingut una parada amb el tema mediomambiental, però en quan tinguem els pressupostos aprovats (…) el nostre objectiu és poder licitar quan abans i proseguir amb la millora necessària de les infraestructures d’aquesta comarca.

L’entrevista, en la que també parla de l’arribada de l’AVE fins a Castelló, s’ha emés dins del programa nord:la sala i a la web de nord, nordtv.cat, també es pot tornar a veure a qualsevol hora.