gps, guia de propostes per sortir

foto_prog_gps_300x300

>gps, guia de propostes per sortir
>dijous
>de 23.33 a 00.00

>gps, guia de propostes per sortir (rep)
>dissabte
>de 19.30 a 20.00

GPS és una finestra a les festes, fires i mercats de tots els territoris de parla catalana. Cada programa fa una sèrie de propostes d’actes i activitats culturals de diversos indrets catalans per al cap de setmana. Al mateix temps, també ofereix propostes alternatives de la mateixa zona, amb l’objectiu de fer una descoberta pel territori, sigui històrica, cultural o gastronòmica. De tant en tant, GPS també parla de la comarca dels Ports, com ara el programa especial emés dies abans de l’Aplec dels Ports a la Mata, reportatges nadalencs o per la festa de Sant Antoni a al comarca, entre altres.

programacióaltres programes