la neu ó muntanyes d’aventura

foto_prog_laneu_300x300

>la neu
>muntanyes d’aventura

>divendres
> 22.33 a 23.00

La Neu combina la informació sobre diferents temes i activitats vinculades al món de la neu amb aquella altra centrada en les competicions d’esports d’hivern. La informació sobre l’estat de les pistes del Pirineu català, andorrà i Aragonès i la informació meteorològica completen el programa. Quant no és temporada de neu, el programa es substitueix per Muntanyes d’aventura, un programa que dóna a conèixer l’àmplia oferta d’activitats d’aventura que es poden practicar a l’aire lliure, especialment aquelles que es duen a terme al voltant de les muntanyes. Muntanyes d’aventura combina notícies, reportatges i videoclips a l’entorn d’activitats com el senderisme, l’escalada, l’espeleologia, el piragüisme i el parapent, entre d’altres.

programacióaltres programes