nord:la sala

nord:lasala és el programa d’actualitat política de nord · la televisió comarcal, que s’emet els dimarts a les 21.33, sense una periodicitat fixa. En ell es recullen entrevistes a fons amb els alcaldes de la comarca i d’altres personalitats polítiques d’interès per a la nostra terra.

Però no sols això, sinó que els dimarts posteriors al Plenari de l’Ajuntament de Morella retransmet la sessió íntegrament amb les intervencions dels dos grups municipals. A més, el programa es redifon en multidifusió al llarg de tota la setmana en diferents horaris que pots consultar a la nostra programació.

Per tal de veure els principals programes emesos per nord:la sala qualsevol dia i a qualsevol hora, només cal fer click ací.

>nord:lasala
>dimarts
>de 21.30 a 22.30
>i multidifusions al llarg de la setmana

programacióaltres programes