notícies cada 30 minuts

foto_prog_nordnoticies_600x1

Nord et manté informat les 24 hores del dia mitjançant rodes informatives que comencen sempre a les hores en punt i a les mitjes hores. Informatius de 30 minuts de durada, butlletins informatius de quinze minuts i breus avanços d’allò més important de la jornada en tres minuts que es redifondran en multidifusió constantment.

L’actualitat de la jornada es completa amb informació temàtica segons el dia: els dilluns “nord” repassa l’actualitat esportiva del cap de setmana a la segona regional; els dimarts, la resta d’esports; el dimecres és el dia per a parlar del camp; els dijous profunditzem amb les previsions meteoròlogiques i altres curiositats de El Temps amb José Agustín Amela; i els divendres o les vespres de festius, és l’agenda la que completa la informació. A més, cada 30 minuts, “nord” li pega una ullada al temps que ens ha fet i el que ens farà. La informació de les nostres comarques es completarà amb breu apunts del que passa arreu del món i amb programes informatius, de divulgació i de serveis. A la nostra programació trobaràs més detalls.

programacióaltres programes