embed embed share link link comment comment
Posa'l en la teua web close
Recomana el vídeo close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed test
Valora embed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Paraules clau tags
rate rate tags tags related related lights lights

blog_ el vídeo de l’anunci és notícia a nord · la televisió comarcal

La presentació de El vídeo de l’Anunci, que enguany es fa coincidint amb la Fira de Morella, és tot un esdeveniment per als “morellans de vocació, de devoció i d’estima”, parafrasejant paraules que es dèien en el pregó que anunciava el 53 Sexenni a Morella. És per això que els mitjans de comunició local, com el setmanari d’informació comarcal Notícies o nord · la televisió comarcal, s’han fet ressò del mateix.

En la notícia, emesa uns dies abans del segon cap de setmana de setembre, s’explica com El vídeo de l’Anunci té certes diferències en aquesta ocasió, com ara el fet de ser un doble treball on, per una part, es presenta “Un futur de colors”, documental de Juan Ant. Querol que recopila tota la festa i, per altra, una sèrie d’extres, d’allò més divertits, completen la producció.

En total, segons es recorda a la informació de nord:notícies, el doble DVD de El vídeo de L’Anunci té més de dues hores d’imatges d’aquesta festa que ompli la ciutat de Morella amb més de 50 tones de confetti i que només es celebra cada sis anys.

<< estàs a l’entrada més recent | entrada anterior >>

Deixa el teu comentari