Estan a punt de reanudar-se les obres a la CV-111 de Vallibona

comarquesnord.cat . Vallibona . dimarts, 3 d'abril de 2018 .
Etiquetes: ,

Les obres a la carretera CV-111, que uneix el municipi de Vallibona amb la Nacional 232 estan a punt de reanudar-se, després d’uns mesos de paró hivernal. De fet, els treballs es van iniciar a la passada tardor i a partir d’ara començarà l’actuació principal en aquest vial. El municipi de Vallibona ha demanat a la Diputació Provincial la rehabilitació d’aquesta carretera en moltes ocasions.

Des de la Diputació Provincial s’ha informat a l’Ajuntament de Vallibona que als propers dies està previst que es reanuden les obres a la carretera CV-111, fet que evidentment significarà molèsties als veïns i veïnes del municipi, però que son molt necessàries per poder reparar definitivament aquest vial bàsic per a Vallibona.

Ja es coneixen a més, els diferents horaris per al tall de la carretera CV-111, que seran necessaris per poder realitzar els treballs. S’estima que aquesta situació s’allargue durant un mes, sempre de manera aproximada.

La carretera CV-111 que baixa des del creuament de la N-232 fins al municipi de Vallibona compta amb alguns trams reparats als darrers anys.

Vallibona espera que el condicionament de la CV-111 siga prompte una realitat ja que aquest vial, que en molts dels seus trams es troba en pèssimes condicions és totalment vital per comunicar el municipi amb la resta de pobles de la comarca dels Ports.

Més informació: |