L’equip aleví de Queretes, a les finals del futbol sala

comarquesnord.cat . Queretes . 24 de maig de 2017 .

Un equip del Matarranya participarà a les Finals Nacionals del futbol sala català. Serà l’equip aleví de Polideportivo Cretense, que disputarà este cap de setmana la fase final a Balaguer com a campió de les Terres de l’Ebre. I és que l’equip de Queretes, format per xiquets de diferents pobles de la comarca, va guanyar les finals territorials gràcies a la victòria (9-1) contra Amposta a semifinals i la victòria (5-2) contra Sant Carles de la Ràpita a la final. Una temporada plena de bons resultats que té com a recompensa la fase final que es disputarà este diumenge per terres lleidatanes. De fet Queretes prepare un bon desplegament i omplirà un autobús per a seguir la final en directe.

Sergi Manero és l’entrenador del futbol sala de Queretes, i va reconèixer que “els bons resultats d’esta temporada ens van portar a jugar les finals territorials”. Tres equips del Cretense van arribar a la fase final. “L’equip aleví va guanyar les semifinals per 9-1 i la final per 5-2”. I com a campió de les Terres de l’Ebre disputarà la fase final a Balaguer. Els altres dos equips de Queretes van arribar a les finals. “L’equip benjamí va guanyar les semifinals contra el Móra, però vam perdre la final contra Horta de Sant Joan per (4-3)”. Partit molt igualat, però que es va endur l’equip de la Terra Alta per detalls. I en categoria infantil, Queretes va guanyar la semifinal (6-1) però va perdre a la final (4-2).

Grans resultats del futbol sala de Queretes, que l’any passat van participar a les Finals Nacionals, quedant tercers de tot Catalunya. I és que “en els últims quatre anys portem set o vuit lligues guanyades i estem molt orgullosos de com està anant tot”. Encara que per a Sergi Manero els resultats no són el més important. “Al final, l’objectiu és que els xiquets aprenguen a jugar a futbol sala i s’ho passon bé”. D’aquí a uns dies està prevista l’escapada a Balaguer, on “des de Comarca ens proporcionen un autobús. En total estem unes 38 persones”. La delegació de Queretes està assegurada, i el bon futbol i l’emoció estan assegurats.