El ciclisme, gran protagonista a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . 28 de juny de 2016 .
Etiquetes:

La II Volta Ciclista a Vilafranca, prova en categoría cadet amb la qual es celebrava també el IV Memorial Jofre Grau Biosca ha fet vibrar als aficionats al ciclisme de la nostra comarca. Dues etapes han conformat l’edició de la Volta amb una etapa en línia amb eixida i arribada a Vilafranca de 60 kilòmetres i una Contrarrellotge per equips entre Castellfort i Vilafranca. Des del Club Ciclista Picaio, principal organitzador de la prova junt amb l’Ajuntament es mostraven molt contents pel resultat de l’esdeveniment. Ha estat molt gran el treball realitzat per poder fer la prova ciclista a Vilafranca.

Des del Club Ciclista Picaio es vol potenciar el ciclisme de base. Eixa ha estat sempre una màxima en l’organització de les seues curses ciclistes, apostant per la cantera i ajudant a que puguen eixir nous ciclistes per al futur.

En quant a participants, les xifres han estat prou semblants a les de la primera edició, celebrada l’any passat i ja es pensa en una nova edició per al 2017.

Des de l’organització de la prova i després de tot un any de treball als darrers dies s’han anat ultimant els detalls per poder disputar la cursa, que a més a més ha coincidit amb les Eleccions Generals del 26 de Juny. Tècnicament, la II Volta Ciclista a Vilafranca ha estat molt vistosa amb un recorregut espectacular en les dues etapes. El canvi en l’ordre de disputa de les etapes ha estat una de les qüestions destacades.

L’equip Korio, Respetad Metro y Medio va aconseguir la victòria a la crono per equips amb un temps de 17 minuts i 42 segons. A la segona posició es classificava el Renault Ginstar a 4 segons, sent tercer el Restaurante Zafiro a sis segons del guanyador. El corredor Maties Gornals del Korio es proclamava campió de la II Volta a Vilafranca amb un temps d’1 hora, 50 minuts i 59 segons, sent segon classificat Aitor Acevedo del Renault Ginstar a 2 segons i tercer, Mateu Gamundí, també del Korio amb 34 segons del primer classificat.

Més informació: