Diversos testimonis asseguren haver vist un bòlid de foc als Ports que hauria acabat explotant

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 31 de desembre de 2015 . 4 comentaris
Etiquetes:

Diversos testimonis asseguren haver vist una bòlid de foc als Ports que hauria acabat explotant sobre les 8:30-8:40 d’este dijous. De moment, hi ha poca informació al respecte. Entre els veïns que han vist passar este bòlid al cel han estat diversos morellans a la zona del Moli en Pont.

 
 

 

Asseguren que la explosió ha estat “molt forta” i pareixia “com un meteorit, explotant com al cel”. Les diverses fonts que han apuntat dades sobre el tema assenyalen que s’ha vist per la zona de Morella direcció Sorita.

Des d’aquest poble confirmaven l’explosió del bòlid. Des d’una explotació ramadera asseguren que “ha sigut com un raig, tremolava tot, ha estat tremendo en el moment que ha impactat al terra”.

Des de La Mata hi han testimonis que també haurien escoltat l’explosió. Un testimoni ha destacat al Twitter que “s’ha sentit una gran explosió a la zona de Morella i Herbers. Que ha caigut alguna cosa del cel”.

També hi han notícies en diferents mitjans que expliquen que a primeres hores del matí s’ha vist passar un bòlid que es deixava veure a simple vista per Madrid i Saragossa. Des de comarquesnord.cat anirem informant sobre aquest tema a mesura que recopilem noves dades.

Més informació:

/span> comentaris

  1. Des-de la próxima localitat de Mirambel (Teruel) també s’ha escoltat el impacte. Pareixía una explossió.

  2. Des de Cretas també s’ha escoltat, estàvem al llit i la dona m’ha preguntat si ho havia sentit i l’hi he dit que si, però que igual era un camió que entrava en un camí al costat de casa i si van ràpids s’escolten fort

  3. Quin jaleo mesclan “este” y “aquest”. Per favor, ací parlem valencià y res més. Deu ser efecte còsmic del meteorit.

  4. Buenas, soy un vecino de rafales.
    Esta mañana sobre las 8:30 en la obra donde estábamos trabajando se a iluminado de una luz azul y pasado 2 minutos se a escuchado una gran explosión que a temblado toda la roca donde nos encontrábamos trabajando durante 10 segundos.pensábamos que era de los trabajos realizados en la carretera general de Monroyo pero no.
    Habrá caído cerca de rafales