El Rafalafena goleja a la Fàbrica de Giner

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 20 de desembre de 2015 .

El Morella perdia clarament, 0-4 a la Fàbrica de Giner amb l’equip castellonenc del Rafalafena. Al minut 3, els visitants feien el 0-1 en un gran contraatac culminat amb un fort xut que es colava per l’escaire. El Morella es va anar refent però sense crear massa ocasions clares en esta primera part. Al descans 0-1.

A la segona part, el Morella va eixir amb ganes i dominant el joc. El porter del Rafalafena va traure 2 o 3 balons clars de gol amb gran parades. Quan més apretava el Morella, el Rafalafena feia el 0-2 al minut 56, gol que complicava molt les coses. El Morella es va bolcar i quasi el final el Rafalafena feia el 0-3 en una contra al minut 87 i el 0-4 al 89. Un resultat excessiu per al que es va veure a la Fàbrica de Giner.

El Morella acaba l’any a la vuitena posició a la classificació de la 1ª Regional amb 19 punts i jugarà el darrer partit de la primera volta després de Reis visitant al segon classicat, Els Ibarsos.