El PP de Vilafranca proposa a l’Ajuntament crear la figura del defensor ciutadà

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 6 d'octubre 2015 .
Etiquetes: ,

El Grup Municipal Popular de l’Ajuntament de Vilafranca proposarà a l’alcalde socialista, Óscar Tena, crear la figura del Defensor Vilafranquí. Del text de la moció presentada pel Grup Popular a debatre en el proper ple municipal es desprèn que l’objectiu és crear una figura que intervingue amb el ciutadà davant possibles conflictes que puguen sorgir de la relació entre l’administració i els veïns.

Els populars plantegen que aquest servei sigue gratuït i que la persona assignada per realitzar aquesta tasca sigue designada per consens entre els diferents grups polítics de l’Ajuntament i no tigue cap retribució per l’acompliment de les seves funcions, millorant l’atenció al ciutadà, sense que supose un cost addicional per a les arques públiques.

Entre els punts de la moció, el Grup Municipal Popular sol·licita també fer pública la relació de llocs de treball del consistori, especificant totes i cadascuna de les funcions que realitzen els treballadors. El regidor del PP, Alfonso Prada de Conflent, ha explicat que l’objectiu és “brindar un millor servei als vilafranquins per fer una administració més eficaç i eficient que faciliti la llibertat d’accés de la vida pública al ciutadà”.

L’acord estableix que l’organigrama amb el nom i funcions dels empleats municipals estigui sempre actualitzat i es col·loqui en llocs visibles de l’Ajuntament, així com en els taulons d’edictes per al ple coneixement de tots els ciutadans.

Més informació: |