Tres Territoris per descobrir es promocionen a la Costa amb el “Qué Hacer en Verano”

comarquesnord.cat . Els Ports . dimecres, 15 de juliol de 2015 .

Amb el començament de juliol, i per tant amb l’inici de les vacances per als primers estiuejants de la temporada, ha començat a repartir-se una nova edició del diari turístic “Qué Hacer”. La publicació, editada per l’empresa de comunicació comarcal Comunicacions dels Ports, pretén repetir l’èxit dels darrers dos anys, en els que la iniciativa va tenir un gran impacte.

Amb el “Qué hacer” es pretén donar a conèixer les comarques de l’interior al turisme costaner. D’aquesta manera, el diari es reparteix gratuïtament, a més a més a les oficines de turisme d’aquestes comarques, a les d’arreu de la costa mediterrània, des de Tortosa fins a Castelló.
L’edició del 2015 està dedicada als Tres territoris per descobrir: Els Ports, Matarranya i Terra Alta, els tres territoris, una mateixa terra.

En les seues pàgines es pot trobar un plànol on s’explica com arribar a aquestes tres zones des dels principals destins de la costa mediterrània, a més a més de reportatges turístics dels diferents atractius d’aquest territori, des de les muralles o la gastronomia de Morella, als dinosaures de Cinctorres, els encants de Vallibona, Forcall o Vilafranca, Sant Mateu i el Maestrazgo Medieval o la història i el patrimoni natural de Vall-de-roures i Pena-roja, entre d’altres. I per primera vegada amb aturada a la Terra Alta. El diari turístic també té informació dels esdeveniments que es portaran a terme per estes zones durant l’estiu, destacant l’Aplec o distints Festivals i Jornades temàtiques.

El diari turístic es completa amb una guia comercial en la que es poden trobar establiments hotelers, productes tradicionals o una gran varietat de comerços.

L’edició 2015 del ‘Qué hacer’ s’anirà repartint durant tot l’estiu per a arribar als diferents torns d’estiuejants, des d’ara i fins al mes de setembre.