Rhamsés Ripollés pren possessió com a Alcalde de Morella

comarquesnord.cat . Morella . 13 de juny de 2015 .
Etiquetes: ,

Rhamsés Ripollés ha pres possessió del càrrec d’Alcalde de Morella i estarà al capdavant del primer equip de govern paritari de la història, compost per quatre homes i quatre dones. En l’oposició, tres seran els regidors amb els què comptarà el Grup Municipal Popular. L’acte ha comptat amb la presència de diverses autoritats, entre les que ha destacat l’ex alcalde i proper President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El primer edil ha estès la mà a l’oposició per sumar esforços en allò que siga positiu i necessari per a Morella. Així, assenyalava que “en aquest objectiu no sobra ningú, sinó tot el contrari. Un bon govern i una bona oposició, des de l’educació, el diàleg, la sana discrepància i amb ànim constructiu, són necessaris per a qualsevol poble, per a qualsevol institució, pel bé dels conciutadans”.

Rhamsés Ripollés també ha destacat que “si d’una cosa m’he adonat en aquests tres anys com a alcalde és de la capacitat que tenim com a poble. Un poble amb història, amb un ric patrimoni, però sobretot, que mira al futur i que el seu patrimoni més preuat sou vosaltres, la seva gent”. L’alcalde indicava que la promesa que ha fet avui li “compromet” més que mai i ha subratllat els quatre eixos bàsics del full de ruta per als següents anys: la qualitat i el benestar social, prioritzant les polítiques socials, la creació d’oportunitats i el treball, una ciutat cuidada que cal seguir millorant amb l’aval de la feina ben realitzada en aquests últims 24 anys i el sentiment i identitat com a poble, cuidant i estimant la gent, la llengua, la cultura, amb una Morella integradora, solidària i igualitària.

Rhamsés Ripollés pren possessió com Alcalde de Morella

“A pesar del fred, molts no es van voler perdre esta cita gastronòmica”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La nova corporació compta amb vuit regidors del Grup Municipal Socialista, per primera vegada en la història, i tres del Grup Popular. Pel que fa als primers, repiten els regidors Rafa Pallarés, Amadeu Bordas, Malú Blasco i Rhamsés Ripollés i les cares noves són Rocio Querol, Jorge Garcia, Judit Garcia i Lola Vinyals. Per la seva banda, el Grup Municipal Popular estarà format pels regidors José Agustín Amela, Noelia García i Miguel Àngel Querol, ja que la setmana passada es va produir la renúncia al càrrec de Manolo Carbó, número tres de la llista, per motius personals. L’alcalde també ha tingut paraules d’agraïment per als regidors sortints, Jesús Ortí, per part del Grup Municipal Popular, i Maria Rallo, Ernesto Blanch i Palmira Mestre, pel Grup Socialista, i per als que han format part també de la corporació municipal aquest mandat, Guillermo Sangüesa i Isabel Sangüesa, pel Grup Popular, i Ximo Puig, pel socialista.

En el ple d’avui, en primer lloc s’ha constituït la mesa d’edat, formada pel regidor de més edat i la més jove, sent José Agustín Amela i Noelia Garcia. A continuació, s’han jurat el càrrec la resta de membres. Després dels parlaments dels dos grups polítics, s’ha realitzat la votació d’alcalde, amb vuit vots per a Rhamsés Ripollés i tres per José Agustín Amela.

Més informació: |