Morella celebra l’últim ple de la legislatura per tancar actes abans de constituir la nova corporació el proper dissabte

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 10 de jujny de 2015 .
Etiquetes: ,

Morella celebra avui les últimes comissions informatives i el ple del mandat 2011-2015 amb l’aprovació de les actes de les sessions anteriors. D’aquesta manera, aquesta vesprada tindrà lloc l’últim ple format per l’actual corporació, amb el que s’acomiaden els regidors Jesús Ortí, per part del Grup Municipal Popular, i Maria Rallo, Ernesto Blanch i Palmira Mestre, pel Grup Socialista.

El proper dissabte, a les 19 hores a la Sala de Justícia de l’ajuntament, tindrà lloc la presa de possessió de la nova corporació. Aquesta comptarà amb vuit regidors del Grup Municipal Socialista, per primera vegada en la història, i de tres del Grup Popular. Pel que fa als primers, repetiran els regidors Rafa Pallarés, Amadeu Bordas, Malú Blasco i Rhamsés Ripollés, que serà elegit com a alcalde, i les cares noves seran Rocio Querol, Jorge García, Judit García i Lola Vinyals. Per la seva banda, el Grup Municipal Popular estarà format pels actuals regidors, José Agustín Amela, Noelia Garcia i Miguel Àngel Querol, ja que la setmana passada es va produir la renúncia al càrrec de Manolo Carbó, número tres de la llista, per motius personals .

En el ple de dissabte, en primer lloc es constituirà la Mesa d’edat, formada pel regidor de més edat i la més jove, sent José Agustín Amela i Noelia Garcia. A continuació, han de jurar el càrrec la resta de membres. Després dels parlaments dels dos grups polítics, es realitzarà la votació d’alcalde.

Més informació: |