Javier Moliner assegura que el PP tindrà llista a Vilafranca, a pesar de la polèmica de la SAMU

comarquesnord.cat . Castelló . dijous, 22 de gener de 2015 . 3 comentaris
Etiquetes: , , , ,

El president del Partit Popular (PP) de Castelló, en un acte de partit celebrat aquest dijous, s’ha mostrat rotund pel que fa a la recent polèmica amb el PP de Vilafranca. “Estem treballant en intensitat per a presentar la millor llista”, afirmava el també president de la Diputació de Castelló a les declaracions de Jaime Vives, que assegurava aquesta setmana que no ni haurà llista local si no s’aconsegueix que la SAMU estigue operarativa les 24 hores a la localitat.

“Ha sigut la declaració d’un regidor del PP”, apuntava Moliner, alhora que indicava que s’està treballant per a millorar l’assistència sanitària a la localitat.

Contràriament, des del Consell, es donen “raons objectives” per a no ampliar l’horari del servei de SAMU, que ara només està operatiu 12 hores. Des de la Generalitat Valenciana diuen que “Vilafranca es un municipi que conta amb una estructura assistencial molt completa, ja que també disposa d’un centre de salud, una ambulància i un equip mèdic de guàrdia”, a més “d’una helisuperfície”. Fins i tot apunten a que l’Organització Mundial de la Salud (OMS) recomana una SAMU cada 100.000 habitants.

Més informació: | | | |

/span> comentaris

  1. No tenen vergonya ni la coneixen. Que sols els importa presentar llistat i arrapar vots, ho teníem clar, però que no intenten ni amagar-lo…

    No se si alguna vegada hi ha hagut raons per votar al PP, però espere que en molta més insistència als Ports, no es regale ningun vot a esta panda de lladres vividors.

  2. Els ha faltat dir “la solució a deixar de ser l’única Samu a temps parcial és eliminar-la i punt”.
    I venen amb les recomanacions des de la OMS, escrites en termes generals, sense tindre en compte l’orografia ni distància, i QUE NI ES COMPLEIXEN. Segon Conselleria som 5.500.000 valencians i tenim 45 unitats SAMU.

  3. Que un SAMU estigue operatiu només 12 hores al dia, quan és un servei d’assistència mèdica URGENT, i que a més diguen que és “objectiu” que sigue així, perquè ja tenim un centre de salut i guàrdies mèdiques, és un insult a la població.

    Amb el mateix raonament, per què caldria SAMUs en poblacions més grans que compten, fins i tot, amb hospitals?

    I posats a mirar a l’OMS, que miren quina és la distància mínima a un hospital que es considera com a raonable. És un indicador de pobresa.