Actes per a tots els públics durant les Festes 2014 de Vall-de-roures

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 13 d'agost de 2014 .
Etiquetes:

Amb la presentació de la Reina i les Dames 2014 celebrada el passat 19 de juliol, Vall-de-roures va començar unes setmanes plenes d’activitats culturals, solapades amb unes Festes Patronals que s’encetaran demà 14 d’agost. Enrique Segurana, regidor de festes de Valderrobres, va concretar que està tot preparat per celebrar les festes en honor a la Mare de Déu d’Agost i Sant Roc perquè “tinguem unes festes com sempre són les festes del poble: agradables i participatives”. El gruix de les festes el tindrem el dijous 14 amb la concentració de penyes a la Plaça Major i el xupinazo. Des d’eixe moment, i fins al dimarts 19, els actes festius ompliran sis dies carregats d’entreteniment.

Actes tradicionals com la Coronació de la Reines, el ball multitudinari del Bolero de Valderrobres o la mostra del folklore aragonès, compartiran espai amb altres de més lúdics. Les nits s’ompliran de música amb la actuació de les orquestres i la discoteca mòbil, mentre que les matinades dels dies 15, 16 i 17, les vaquetes a la plaça de bous seran les protagonistes. La plaça de bous també serà el punt de trobada del diumenge, dia que se celebrarà un dels actes més originals de les festes: la Xarlotada. A les Festes 2014 de Vall-de-roures tampoc faltaran les festes infantils a les piscines municipals, els concursos de morra i guinyot o la celebració del Trofeu “Francisco Gil” que enfrontarà el Valderrobres i l’Ascó.

Les Festes Majors de Valderrobres en honor a la Mare de Déu d’Agost i Sant Roc 2014 continuaran un any més oferint una gran quantitat i diversitat d’actes per a tots els públics. El regidor de festes va destacar que “són unes festes perquè tots els veïns i visitants puguen viure i gaudir al màxim. Valderrobres s’omple de gent disposada a conviure i passar-ho bé amb familiars i amics”. El regidor de Festes va apuntar que un dels moments que més gent dels poble veïns s’aprope a Valderrobres és per la nit. “La gent jove ve amb ganes de festa. Hi ha molta moguda a les orquestres i en altres locals”. Enrique Segurana convida als veïns del poble i de poblacions veïns a viure les festes i ser feliç”.

Més informació: