“Paper molt digne dels dos morellans que van participar en la IV Marcha BTT de Morella Cicles AB”

Paper molt digne dels dos morellans que van participar en la IV Marcha BTT de Morella Cicles AB que es va celebrar a Morella el diumenge 29 de juny. Cal destacar Diego Aguilar que en un temps de 2h 07´ va arribar el 9è de la general i el quart de la seua categoria, master 30. També no podem oblidar a Fernando Carceller que amb un temps de 2h 44′ va arribar el 15è de la categoria master 40 i el 95è lloc d’un total de més de 186 corredors que van acabar la prova.

L’organització va anar a carrec de la tenda de bicicletes de Castelló Cicles AB on treballa el morellà Alfredo Querol. A més a més, aquest any la prova va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Morella. És per això que l’eixida i l’arribada van tenir lloc al Pla dels Estudis i es van fer servir les noves sendes que promociona l’Ajuntament de Morella amb el nom de Morella Singletracks.

Els corredors van destacar l’espectacularitat del paisatge i van gaudir d’unes sendes alhora tècniques i divertides.