Óscar Arrufat: “Estes notícies generen eufòria. Però hem de mantindre la serenitat”

comarquesnord.cat . Mont-roig . dijous, 26 de juny de 2014 .
Etiquetes:

Les reaccions a les declaracions del secretari d’estat en Infraestructures, Rafael Català, tampoc s’han fet esperar des de Mont-roig. El municipi del Matarranya és un dels més interessats en que finalitzen les obres de la N-232 d’una vegada per totes. Les generacions més joves de mont-rogins l’han vist tota la vida sense acabar. Fa més de 20 anys que dura la promesa de millorar la carretera nacional. Més de cinc legislatures. Es diu prompte. Per això la serenitat és més important que mai. Així ho va transmetre l’alcalde de Mont-roig, Óscar Arrufat, qui va recordar que “l’única informació que té l’ajuntament a dia d’avui és el que va succeir al Senat. Van dir que volen reprendre les obres de la carretera. A partir d’aquí, ningú s’ha posat en contacte amb natres i estem a l’espera de noves informacions”.

Arrufat va ser molt caut i no va gosar a generar esperances. “No volem que es comence a parlar del tema. No és la primera vegada que ens ha passat”. Parlar de les obres de la carretera “cree unes expectatives molt grans”. Per això, millor ser cauts. “A veure si se’ns informe, se’ns explique de quina manera es faran les obres, si hi ha modificats al respecte i d’altres coses que estan penjades des de 2012”. Durant aquell any es va fer una declaració d’intencions, de la qual va eixir que existia la possibilitat de no fer túnel i que el traçat de la N-232 continués transcorrent per Mont-roig. De fet, “estes són les opcions que vam plantejar des del poble”, va defensar Óscar Arrufat. “Natres apostem per mantindre la travessera. Si fan un túnel, la carretera passarà de llarg per Mont-roig i no veuran el Matarranya”.

L’alcalde de Mont-roig va recordar de la importància d’esta via de comunicació, ja que és una “carretera que va al mar. Però hem de ser cauts. Estes notícies generen una mica d’eufòria, i més encara en temps de crisi. Hem de mantindre la serenitat”.

Més informació: