Massalió es queda sense victòria en els últims segons (1-1)

comarquesnord.cat . Valdealgorfa . diumenge, 18 de maig de 2014 .

Valdealgorfa i Massalió van protagonitzar diumenge un partit molt igualat en tots els aspectes. Sobre el terreny de joc es van trobar dos equips molt similars i de números pareguts. Lluita a la zona baixa que va acabar en taules (1-1) i que va tindre un final de partit frenètic. Quan quedaven 10 minuts per arribar a la fi del partit encara no s’havien vist gols (0-0). Però va haver més ocasions, emoció i nervis en els últims 15 minuts que en la resta del partit. El partit va estar igualat, encara que Massalió va tindre les millors ocasions a la primera part. En va tindre dos de bones, encara que la definició a dalt no va estar molt clara. Valdealgorfa també en va tindre un parell, encara que no va arribar amb gaire perill a la porteria defensada per Puyol. La mala notícia del Massalió va ser la desafortunada lesió de José Carlos. El jove davanter visitant va haver d’entrar als vestidors abans d’hora. Corria el minut 25, i va ser substituït per Mario, un jugador més defensiu. A la segona part, Massalió va estirar línies i va buscar un gol que trenqués la igualtat en el marcador. Va trigar en arribar. Però al final, va entrar. José Mari va obrir el marcador quan quedava menys d’un quart d’hora. L’afició visitant, que una vegada més va viatjar amb el seu equip, va celebrar el gol. L’alegria, però, no va durar molts minuts. En una pilota penjada a l’àrea visitant, espenta i l’àrbitre assenyala penal. Els locals no van perdonar (1-1). Al final, empat entre uns i altres que sempre sap a poc. El Massalió tancarà l’any a casa contra l’Sportin.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va destacar que “va ser un partit molt de tu a tu, de poques ocasions de gol, de molt mig del camp. De poc joc, però equilibrat. Vam jugar bé. A la primera part vam tindre més ocasions que ells. Vam tindre dos ocasions que hagueren pogut entrar”. Però no van arribar. A la segona part, Massalió va insistir. Va buscar el gol, el camí de la victòria. Moi va reconèixer que “va haver més emoció en els últims 20 minuts que en la resta de partit. El nostre gol va arribar al minut 79. Pareixia que dominàvem, que ho teníem fet. Ells no arribaven. Però en una jugada, espenta i penal”. Valdealgorfa va empatar al 87. El primer entrenador del Massalió va considerar que “si no marquen penal, crec que no ens fan gol”. Reaccionar va ser difícil. “No quedava temps”, va apuntar Moi, però “natres encara en vam tindre una. Va ser un contraatac bastant bo. Ells van penjar alguna pilota. Però ocasió clara, tampoc”. Un empat que no va agrair ningú. “Natres ho vam intentar. I empatar fora de casa està bé. Hem sumat 4 punts en dos jornades i a poc a poc només podem pensar en la pròxima temporada”. La mala notícia, la lesió de José Carlos, jugador molt important de l’equip en la línia d’atac.

Amb este empat, el Massalió es manté en la 15ena posició, sumant 25 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra Sportin. Serà difícil guanyar i superar Torrecilla en la classificació, però s’intentarà.