Biel: “De com es facen les coses al Baix Aragó dependrà el resultat de tota la província”

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 14 de maig de 2014 .
Etiquetes:

La setmana passada, la seu de Comarca del Matarranya va acollir una reunió interna entre el Comitè Comarcal del PAR i el president del Partit Aragonès, José Ángel Biel, per analitzar diversos aspectes associats amb el present i el futur més immediat del partit. En declaracions a Ràdio Matarranya, Biel va concretar que actualment “estem fent el procés de renovació del PAR a conseqüència de la decisió que vaig prendre al desembre de no tornar-me a presentar com a president”. D’aquí que “obrim el procés de renovació quant a idees i persones”, va afegir Biel. De fet, “estem fent reunions per les diferents comarques d’Aragó amb els comitès comarcals, que ens estan duent propostes de model de partit i del programa electoral”.

En la trobada a Vall-de-roures, “parlarem del PAR del Matarranya, com també mirarem l’elaboració de les candidatures del Matarranya”, encara que “sé que aquí no hi haurà cap problema perquè hi ha molt bona gent”. Tot i això, cal moure’s i accelerar les candidatures perquè el PAR “s’hi juga molt en funció de les candidatures que presento o no”. El president del PAR va incidir en què “tenim molt bona gent en este partit, a vegades infrautilitzada”, i va recalcar que el PAR “és un partit decisiu a l’Aragó. És un partit de centre, el clau d’un ventall. Un ventall s’obre a esquerra i a dreta, però cal que se sostingui”. Biel va afegir que el PAR “és un partit clau i determinant a Aragó per a governs estables i moderats”.

El mateix José Ángel Biel va fer menció a les dos últimes legislatures. “A Aragó, mai cap partit trau majoria absoluta. I en conseqüència són importants les coalicions. Però no és el mateix una coalició radical d’esquerres que una coalició de centre o amb base fonamental com el PAR”. Biel també va recordar de la importància del Baix Aragó les passades municipals i autonòmiques. “A les últimes eleccions es van bolcar amb natres. Entre altres coses, perquè són bona gent”. Va fer menció a Motorland, “com a peça més important de la corona”. Els veïns del Baix Aragó “ho saben i responen a la nostra cridada”. De fet, “de com es facen les coses al Baix Aragó dependrà el resultat de tota la província”.

Més informació: