El Calanda està a una victòria de ser equip de Regional Preferent

comarquesnord.cat . Calanda . divendres, 9 de maig de 2014 .
Etiquetes: , , , ,

Els partits de la jornada 32 seran claus per determinar l’equip que pujarà directament a Preferent i l’equip que jugarà la promoció. Qui ho té millor és el Calanda, que depèn d’ell mateix i amb una victòria a casa contra Híjar s’asseguraria jugar la pròxima temporada a la Regional Preferent. Un Calanda que de principi a final ha estat el millor equip d’esta temporada i que ha estat un pas per damunt dels altres equips. Si no aconseguís guanyar Híjar, Calanda encara tindria dos oportunitats més. 2 punts dels 9 que hi ha en joc li valdrien per assegurar-se ser campió de lliga. Per tant, Calanda està a les portes de pujar de categoria i este mateix diumenge ho podria celebrar.

L’únic equip que li pot fer pessigolles fins l’últim segon és el Teruel B, encara que ho té molt difícil per no dir impossible. Diumenge jugarà a domicili en una plaça difícil de torejar. Anirà al camp del Chiprana, que tot i que és un equip que ha anat de més a menys, es manté en la quarta posició i té com a objectiu quedar el millor possible. La distància entre Teruel i Valderrobres, que és tercer, ara mateix és de 6 punts. Per tant, Valderrobres hauria de retallar 6 punts en els 9 que queden en joc. El que ha de fer, primer de tot, és superar Escatró. Els del Matarranya s’agarren a l’última possibilitat, ja que l’average contra Teruel és favorable al Valderrobres.

Pel que fa a altres aspiracions, Queretes lluitarà per la setena posició, que és l’última motivació que li queda. Ara mateix, la distància amb Castellseràs és de 3 punts. Pena-roja també està per allí, però té un partit menys. De totes formes, matemàticament és pràcticament impossible que baixe de la 10ena posició, i només Escatró el podria superar en la classificació. Calaceit, per la seua part, intentarà sumar els 6 punts que li queden en joc, mentre que el Massalió, guanyant-ho tot, només pujaria una posició. Intentarà sumar en els 3 partits que li queden. Els dos primers partits que li falten seran contra el cuer, el Samper, i contra el penúltim, el Valdealgorfa.

Més informació: | | | |