El Pena-roja trau els 3 punts contra l’Escatró (3-2) en un partit estrany

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 4 de maig de 2014 .
Etiquetes:

El Pena-roja va sumar este cap de setmana una nova victòria i recupere la 9a posició, empatant a 42 punts amb el Cretense. Els de la serra van guanyar Escatró (3-2) en un partit difícil i que va tindre dos parts completament diferents. La primera part va estar farcida de nervis i desencerts, tant per a un equip com per a l’altre. Això demostrava la importància que tenien els 3 punts per als dos equips. En la primera arribada a porteria, mans dins l’àrea de l’Escatró que assenyale l’àrbitre. Penal que va aprofitar Iñaki per obrir el marcador (1-0). Només s’havien jugat 4 minuts i les coses es posaven de cara per als del Matarranya. Al minut 19, lesió de Barberán, que va marxar preocupat del genoll. Minuts de desencert que van aprofitar els visitants per fer l’empat en una jugada molt protestada per possible fora de joc (1-1). Però l’alegria visitant només va durar un minut. Torretes trau una falta del mig del camp i el porter de l’Escatró se la menge. Eren minuts molt revolts. I Escatró va saber fer l’empat (2-2) al minut 25. Així es va arribar al descans, minuts que van anar molt bé als locals per assentar, xarrar i traure’s els nervis de damunt. A la segona part va eixir un altre Pena-roja. Ben col·locat, molt solidari i conscient de que el partit es podia guanyar. Javi va fer el tercer gol local als 10 minuts de la segona part en un bon saque de córner. El gol va fer mal l’Escatró, que a la segona part es va trobar un Pena-roja molt ordenat i que no va cedir ni un pam de camp al rival. A la contra, Ian hagués pogut sentenciar el partit. Però no va tindre el seu millor partit. Al final, 3 punts d’or per a un Pena-roja que està fent el seu millor any.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va agrair l’esforç dels seus jugadors perquè “ahir van demostrar les ganes que hi ha de guanyar el partit”. La primera part “va ser molt estranya. Marquem molt prompte. Se’ns lesiona Víctor a la primera part. Ens empaten. Ens tornem a avançar. Ens tornen a empatar. Natres molt nerviosos, però ells també molt nerviosos. La segona part va ser molt bona. L’equip va anar pel partit i el va traure”. Laris va recordar que “era molt important controlar els dos jugadors de davant perquè no perdonen. Ho vam parlar bé al descans i ho vam corregir bé”. Van cobrir els jugadors més ràpids i els van fer la vida impossible. “Vam patir una mica perquè una jugada tonta els podia posar a ells en el partit. Però a la segona part crec que no vam veure perill a la nostra porteria i el nostre porter no va haver de fer cap aturada important. Natres en vam tindre quatre de clares que hagueren pogut matar el partit”. Laris va felicitar tots els jugadors en un partit en moltes novetats. Torné va jugar de porter per la baixa d’Enrique. “L’haurem de fitxar de porter la pròxima temporada, perquè dos partits que ha jugat, dos partits que hem guanyat”, va bromejar Laris, qui va afegir que “enguany hem volgut jugar només en un porter. Això, a Enrique, li ha anat molt bé perquè ha agarrat molta continuïtat i ho ha fet força bé durant tot l’any”.

Amb esta victòria, Pena-roja recupere la 9a posició, sumant 42 punts. Pena-roja és, amb el Calanda, l’únic equip de Primera Regional que ha marcat en tots els partits d’esta segona volta, sent a la vegada el 4at millor equip de la segona volta. Ara, Pena-roja ha de complir la jornada de descans.

Més informació: