L’Ajuntament de Morella valora de forma “molt positiva” la Mediterranean Xtrem

comarquesnord.cat . Peníscola . diumenge, 6 d'abril de 2014 .
Etiquetes: ,

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha fet una valoració “molt positiva” del transcurs per la localitat de la prova Mediterranean Xtrem, que ha tingut lloc aquest cap de setmana. El primer edil ha agraït el gran treball que han realitzat els empleats municipals i els voluntaris, així com la coordinació entre els diferents cossos de seguretat i sanitat perquè el transcurs de la competició fos el més adequat. Cal assenyalar que aquesta competició ha congregat 300 bikers a Morella durant el cap de setmana, ja que aquesta localitat va ser la meta de divendres passat, va albergar la cursa de dissabte i va ser el punt de sortida de l’última etapa, en la jornada d’ ahir. Uns dies en què els hotels de la localitat també han estat gairebé al 100%.

L’alcalde assenyala que “Morella ha estat a l’altura del que exigeix ​​una competició tan ambiciosa com aquesta, ja que els participants ens van felicitar per totes la infraestructura i treball en els serveis municipals”. A més, afegia que “Morella s’ha convertit en la ciutat de la BTT durant aquest cap de setmana i, després d’aquest èxit, esperem albergar més proves esportives d’alt nivell en els pròxims mesos”. Per Ripollés, “en general, la Mediterranean Xtrem ha estat molt positiva, però per a una segona edició caldrà polir alguns detalls, per poder fer d’aquesta competició un espectacle més gran”.

Rhamsés Ripollés, junt amb el regidor d’esports, Amadeu Bordàs, també van aprofitar la jornada de dissabte per acostar-se al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i l’Espai Firal per veure el treball que s’estava prestant des de l’Ajuntament de Morella als competidors. Cal assenyalar que la primera d’aquestes instal·lacions es va convertir en un gran centre de recuperació i taller, amb matalassos a la pista multiesportiva i zona de massatges, spa, sauna i jacuzzi per facilitar el descans dels corredors, amb llocs habilitats per deixar les bicicletes i serveis de mecànics i neteja. A l’Espai Firal, es van realitzar els sopars i també es va habilitar una zona per a diferents xerrades. En general, un gran desplegament d’instal·lacions, treballadors i voluntaris que van poder fer d’aquesta edició un èxit en el seu transcurs per la ciutat dels Ports.

Més informació: |