Massalió posa nerviós Calanda (3-1) però no pot amb el líder de la categoria

comarquesnord.cat . Calanda . diumenge, 9 de març de 2014 .

El Massalió va caure este cap de setmana al camp del líder tot i fer un bon partit (3-1). Els del Matarranya van anar a Calanda amb només 12 efectius i sense porter. Però tot i això, va fer un paper prou noble contra l’equip més fort de la Primera Regional. Per fer-ho possible, va canviar completament d’estratègia. Esperar a darrere, i jugar només amb un davanter. I l’estratègia li va anar prou bé. A Calanda li va costar trobar espai, i els forats per a xutar amb comoditat no els va trobar. De fet, el líder començava a posar-se nerviós, i només va respirar quan al minut 37 de partit va trencar la defensa visitant i va fer el primer (1-0). Així es va arribar al descans. A la segona part, i només començar, el Massalió es va trobar amb un penal a favor que no va desaprofitar José Mari per a posar l’empat. Inclús una jugada polèmica dins l’àrea del Calanda hagués pogut acabar amb pena màxima. L’àrbitre no va veure res. Conforme passaven els minuts, el Calanda es posava més i més nerviós. Buscava profunditat per les bandes, tenia la pilota, però no tenia forats per a avançar-se en el marcador. Fins que en el minut 68, Ariño va posar el segon (2-1). A falta d’un quart d’hora, el propi Ariño, protagonista del partit en fer els 3 gols locals, va sentenciar el partit. Derrota que fa mal per com s’ha jugat però de la que surt reforçat un Massalió que buscarà el pròxim cap de setmana la línia de la victòria. La pròxima jornada rebrà al Chiprana, un dels gallets de la categoria però que s’ha anat desinflant les últimes jornades.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va reconèixer que “el líder no les va tindre totes. Massalió va fer un partit molt segur, es va pressionar molt al mig del camp. Ells no van poder fer el partit que volien fer. Encara que al final ens van superar”. Moi va recalcar que “vam estar molt bé defensivament. A la primera part, l’únic xut que van tindre ens van fer gol. Però si no van xutar va ser perquè no els vam deixar. Vam plantejar un sistema molt més defensiu. El camp és molt ample. Vam jugar amb només un davanter que estava més al mig del camp que davant. Defensivament, un 10 per als nostres jugadors”. Massalió va fer el més difícil. “Vam empatar en transformar un penal. I en un altre contraatac l’àrbitre hagués pogut xiular penal. Era clar, però no el va veure”. El primer entrenador del Massalió va destacar que “va ser una de les claus del partit, perquè amb un (1-2) hagués canviat el partit”. Amb els minuts, els jugadors del Massalió van notar el cansament, i en un atac del Calanda va arribar el segon del líder. Amb el tercer gol, l’empat era impossible. Moi, igual que la majoria d’entrenadors del territori, ho té clar. “Calanda és el millor equip d’esta categoria”.

Amb la derrota, Massalió s’estanca en la 14ena posició, sumant 18 punts, els mateixos que té el Valdealgorfa en empatar a Híjar. La pròxima jornada, Massalió té un paper complicat contra Chiprana.