El Massalió no pot amb Castellseràs (1-3) i trenque la bona ratxa que duia a casa

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 2 de març de 2014 .

Massalió va trencar este cap de setmana la bona ratxa de resultats que portava a casa en caure contra el Castellseràs (1-3). Partit molt equilibrat, amb més ocasions de gol per a l’equip local, però on els del Baix Aragó van aprofitar el matiner gol i que va defensar en ungles i dents. Castellseràs es va avançar en el minut 3 de partit, en un error defensiu, que va condicionar tot el partit. Amb el gol a favor els visitants es van tancar i van cedir terreny de joc al rival. Massalió va conduir la pilota, arribava amb certa facilitat a tres quarts de camp, però es trobava un rival ultra-defensiu que no va deixar forats. Massalió va fer alguns xuts, però sempre es trobava amb el porter visitant, un dels millors del Castellseràs esta última jornada. Així es va arribar al descans. Castellseràs va aprofitar l’única que va tindre. Massalió, en canvi, estava desesperat. A la segona part, i en un gran llançament des de fora de l’àrea, José Carlos va posar l’empat (1-1). El resultat no agradava el Castellseràs, i va començar a obrir forats i buscar la victòria. En una jugada aïllada, precedida d’un error defensiu, va arribar el segon del Castellseràs, que va fer molt de mal. Massalió va anar a per totes, posant línia defensiva de 3. En una contra, en canvi, Castellseràs va matar el partit. Resultat que fa mal, perquè ara arribe un partit molt complicat per al Massalió. L’equip del Matarranya anirà diumenge al camp del líder, un Calanda que està temporada només ha cedit un empat al seu camp. I va ser en la segona jornada de lliga.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va apuntar que “el partit va ser dur al final, però al llarg del partit no va haver entrades dures. En els últims minuts, però, va haver expulsions i targetes per a tots”. Massalió va anar a remolc. El primer gol va arribar només començar el xoc. “Vam dir que no ens feren un gol prompte perquè ho rendibilitzen molt bé. I en una pilota llarga, error nostre i gol seu”. Castellseràs “va tirar darrere. Vam tindre ocasions, tres de molt importants. Va ser un moment clau del partit, perquè si aconseguim fer gol hagués canviat l’evolució del partit”. Moi va afegir que “no sabíem què fer per a obrir espais. Sabien què feien, són veterans. I era molt difícil obrir forats. Xutàvem de fora de l’àrea, però tenen un porter molt bo”. En el resultat en contra es va anar al descans. Però començant la segona part, José Carlos “va fer un gol enorme des de fora de l’àrea”. En una nova errada, “ens fan gol una altra vegada”. Amb l’empat es van obrir un mica. “Però amb el (1-2) es van tornar a tancar. Van expulsar un jugador seu. Vam estar a les portes de l’empat. Però en una contra es van fer el tercer”.

Amb esta derrota, el Massalió baixa a la 14ena posició, sumant 18 punts i molt a prop, per dalt i per baix, d’Azuara i de Valdealgorfa. La pròxima setmana Massalió anirà al camp del Calanda, el líder sòlid de la categoria.