Valderrobres supera Alcorisa (1-2) en un final d’infart i es pose entre els cinc primers

comarquesnord.cat . Alcorisa . dissabte, 1 de març de 2014 .

El Valderrobres va sumar dissabte una valuosa victòria contra l’Alcorisa, rival directe a qui supera en la taula classificatòria i a qui guanya l’average. Partit molt equilibrat, marcat per un terreny de joc en delicat estat. Les pluges de finals de setmana van deixar el camp d’herba natural un tant enfangat i van condicionar la conducció de pilota. Partit de tu a tu, amb ocasions a les dos porteries i que no es va resoldre fins al descompte, quan Saumell va posar el definitiu (1-2). Victòria importantíssima d’un Valderrobres que este cap de setmana tindrà jornada de descans, i que no reprendrà la competició fins al pròxim 15 de març contra Calaceit. Futbolísticament parlant, els del Matarranya van plantejar un partit seriós, buscant la velocitat a davant. Els de Rebullida van traure rèdit a la primera part, quan tots pensaven que s’arribaria al descans en taules. Andreu, un dels davanters en més bona forma d’esta categoria, va obrir el marcador al minut 43 de partit. Així es va arribar al descans. A la represa, Alcorisa i Valderrobres van jugar molt de tu a tu. El partit s’hagués pogut decantar cap a les dos bandes. Però el partit no es va resoldre fins els últims instants. Quan encara quedaven 25 minuts de partit, Rey, un dels jugadors més importants de l’Alcorisa, va veure la roja directa. Esta inferioritat numèrica no es va veure en el joc dels dos equips. A falta d’un minut, Babacar va firmar l’empat. Però Valderrobres encara no ho havia dit tot. En el descompte, i en l’última jugada del partit, Saumell va posar el definitiu (1-2). Gran gol que li dóna els 3 punts a Valderrobres que el fa pujar a la 5ena posició, per sobre de l’Alcorisa.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va reconèixer que “el partit va estar molt igualat d’inici a final. Vam tindre ocasions de gol, però ells també van tindre les seues. Va ser un partit marcat pel delicat estat de la superfície, que en algunes zones es va embarrar per les precipitacions dels últims dies”. Partit en el que els dos equips buscaven controlar el mig del camp i que es va resoldre per detalls. “Vam marcar a les portes del descans. Va ser un gol molt important”. Però Valderrobres no va poder tancar el partit. Alcorisa no els hi va deixar. I quan tots pensaven que el resultat acabaria així, “van posar el central de davanter i va posar l’empat. Però no vam desistir. Ens ho vam creure i vam marcar en l’última jugada de partit”. Victòria molt important, perquè a la victòria del Valderrobres s’hi sumen les derrotes d’Alcorisa i Chiprana, mentre que l’Sportin ho té tot obert perquè Pena-roja ha impugnat el resultat.

Amb esta victòria, Valderrobres es situa en la 5ena posició, sumant 43 punts. Els del Matarranya estan molt lluny del Calanda, però mantenint els 8 punts retallables contra Teruel. La pròxima jornada, Teruel i Sportin es trobaran les cares. Alcorisa, per la seua part, ha d’anar al camp de Castellseràs.