El Cretense no passa de l’empat davant un Torrecilla (3-3) batallador

comarquesnord.cat . Torrecilla de Alcañiz . diumenge, 2 de febrer de 2014 .

El Polideportivo Cretense no va poder passar de l’empat (3-3) este cap de setmana al camp del Torrecilla. Els de Queretes van anar tot el partit a remolc, i tot i que van tindre alguna ocasió per emportar-se el partit en els minuts finals, el Torrecilla va posar el partit molt complicat. Van ser els del Mesquí els que van obrir el marcador al minut 9 de partit. El ‘número 3′ va fer la vida impossible al Cretense. I després de diversos rebuigs a l’àrea visitant, Del Campo va obrir el marcador (1-0). Raúl Moles va posar l’empat en la següent jugada. Però encara així, va ser el Torrecilla qui va marxar en un mínim avantatge al descans (2-1) després de l’eixida d’un córner al minut 19. I és que el camp del Torrecilla, degut a les seues dimensions, fa que qualsevol llançament de falta, córner o banda pot ser mig gol. Hi havia certa preocupació al vestidor quan es va arribar al descans. El Cretense no estava jugant bé. L’acumulació de baixes i la convocació de només 13 jugadors no permetia revolucionar la segona part. Però encara així, els de Queretes van saltar al camp conscients de que se li podia donar la volta al marcador. En el minut 58, Omella va posar l’empat. Però per tercera vegada, el Torrecilla es va posar per davant (3-2) en un cúmul de rebuigs a l’àrea del Queretes. A falta de 10 minuts, el capità del Cretense va posar l’empat (3-3). Els del Matarranya van tindre alguna ocasió més per a endur-se els 3 punts. Però el resultat ja no es va moure. Amb este empat, el Cretense baixe a la 9ena posició, sumant 27 punts.

Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va apuntar que “va ser un partit molt patit. Vam anar amb moltes baixes. Portem unes setmanes que per circumstàncies no portem tots els jugadors. I diumenge vam anar sempre a remolc en el marcador”. El tècnic del Cretense va afegir que “ens va costar molt. Torrecilla té un camp d’unes dimensions reduïdes, on la pilota està constantment dins l’àrea. I tot i que tècnicament natres érem superiors, no es va fer un bon partit”. Fuster va recordar que amb el (3-2), “Torrecilla es va recular molt. Això ho vam aprofitar. Natres vam tirar endavant. Vam tindre bones ocasions de gol. Va arribar el tercer. En vam tindre alguna més. Però no va arribar el quart gol”. Alfredo Fuster va dir que “un mal dia el pot tindre qualsevol. Hi ha partits que no et surten les coses. Ha passat al camp del Torrecilla i no hi pots fer res. I tal i com va anar el partit, cal donar l’empat per bo”. L’entrenador del Cretense no va amagar certa preocupació per les baixes i les sancions. “Està costant fer convocatòries. Així és difícil plantejar els partits”. Tot i això, i de cara a la pròxima jornada, Cretense recuperarà alguns efectius al mig del camp. Entre ells, Momblanc, jugador clau de cara a la creació de perill.

Amb este empat, el Cretense cau a la 9ena posició, sumant 27 punts i situat a només 1 punt del Calaceit i el Castellseràs. De cara a la pròxima jornada, el Cretense tindrà el primer derbi matarranyenc de la segona volta contra el Massalió.