Olocau del Rei ja té una família, amb els tres xiquets que es necessitaven, per a no haver de tancar l’escola

comarquesnord.cat . Olocau . divendres, 3 de gener de 2014 .

Finalment Olocau del Rei ha trobat una família amb tres fills per anar a viure a la localitat i poder salvar l’escola pública. Des del consistori finalment han escollit a una família que viu a Ortells formada per la parella Aitor i Maria i els seus fills Andrea, Erick i Llaó.

El passat novembre, l’alcalde d’Olocau, Vicente Royo, faria una crida a través d’un comunicat i nota de premsa buscant una família amb al menys tres fills per salvar el CRA del que forma part la localitat. No haver-la trobat hagués suposat el tancament del col·legi ja que actualment compta amb set alumnes. En un principi va costar trobar gent interessada, però finalment demanarien la plaça la família escollida i una altra amb dos fills. En poques setmanes, la família comandada per Aitor i Maria es podrien instal·lar. “Estan ultimant els detalls de la nostra nova llar” explicaven els que encara estan vivint a Ortells.

La notícia ha eixit ja en diferents agències com EFE i ha estat publicada en mitjans com El Mundo o el diari Ara. A banda del requisit de ser una família nombrosa, el consistori exigia també en el seu anunci que els nous veïns justifiquessin l’existència d’ingressos, o bé presentant un contracte de treball o acreditant que reben prestació per desocupació durant un període mínim d’un any i mig.

Esta vesprada, comarquesnord.cat ha pogut estar en ells i compartir l’alegria per haver estat escollits per anar a viure a Olocau i que els seus fills puguen estudiar a l’escola de la petita localitat. S’han fet una imatge en un cel espectacular que ha deixat el temps esta vesprada de divendres. “Una llum a l’esperança” per a este grup familiar format per cinc membres.