La Torre del Visco trau la cuina al carrer durant la Setmana Cultural de Fontdespatla

comarquesnord.cat . Fontdespatla . dijous, 08 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

La Torre del Visco va traure la cuina al carrer, coincidint amb la Setmana Cultural de Fontdespatla. El passat dimecres 7 d’agost, la Sala Multiusos del poble va albergar un taller de cuina que va generar molta expectació entres veïnes i veïns de Fontdespatla, a càrrec de Caroline, cuinera del Restaurant. De fet, l’organització va haver de limitar l’entrada a un màxim de 30 persones. L’encarregada d’impartir el taller va preparar un menú sencer, amb entrants, segons plats i postres.

El taller de cuina va anar d’allò més bé, com moltes de les propostes culturals que s’han fet al llarg de la Setmana Cultural. S’ha fet un taller de manteniment de bicicletes dirigit als més jóvens, com també un Festival de Jóvens Promeses. La Setmana Cultural de Fontdespatla es va tancar amb teatre, acte amenitzat per artistes amateurs de la vila que ja va per la seua tercera edició. Des de l’organització, satisfacció per l’acollida de totes les propostes i per la participació del públic de la localitat.

Carmen Agud, l’alcaldessa de Fontdespatla, va concretar que “al poble fem la Setmana Cultural partida, amb activitats abans i després de les Festes Patronals. Tenim activitats molt variades, que tinguen en compte el màxim de gent possible”. A més, Agud va dir que “la Setmana Cultural està pensada pels residents i visitants. La primera etapa ha estat molt positiva. A la segona, estem una mica més cansats, ja que portem uns quants dies de festes”.

Entre els actes programats, teníem també el teatre amenitzat per gent amateur del poble. “És el tercer any que fem teatre local, havent-hi obres curtes que agraden a la gent i que espera amb moltes ganes”. També va tindre prou interès el taller de bicicletes, que per un costat va servir per a fomentar el coneixement dels senyals i les normes de trànsit gràcies a un recorregut per als xiquets i jóvens de Fontdespatla. També es va explicar com reparar rodes punxades o com arreglar la cadena.

Més informació: |