El pilot de kàrting Jon del Valle serà distingit ‘Promesa 2012’ a la ‘Gala del Deporte de Teruel’

comarquesnord.cat . La Freixneda . dilluns, 11 de febrer de 2013 .

La ‘Gala Provincial del Deporte de Teruel’ reconeixerà el pròxim 8 de març la trajectòria professional i els èxits dels esportistes i clubs esportius de tota la província. En total, seran 15 esportistes a títol individual i dos clubs els que tindran este reconeixement, uns premis que s’entregaran al Restaurant El Milagro de la capital. Entre els premiats destaca el nom, l’entrega i el treball d’un esportista del Matarranya. Parlem del pilot de kàrting Jon del Valle, que serà reconegut com ‘Deportista Promesa 2012’ en modalitat masculina, després de fer una excel·lent temporada sobre el seu kart.

El jove pilot de La Freixneda va firmar una gran temporada l’any passat. Se va emportar el Campionat d’Aragó i el Campionat de València de kàrting, i va fer un paper excel·lent al Mundial de Kàrting que es va celebrar a Portugal, on Jon del Valle va acabar en 5ena posició. Este progrés i estos èxits al volant han estat considerats meritoris per al jurat de la ‘Gala Provincial del Deporte’, que li entregaran la distinció el pròxim 8 de març. Esta gala també reconeixerà la trajectòria de l’ex-futbolista Luis Milla (Teruel, 1966), a qui se li farà entrega a ‘Espíritu Deportivo’.

Pel que fa a altres distincions, la ‘Gala Provincial del Deporte’ fa menció a millors clubs al CAI Voleibol Teruel (que s’ho està emportant tot en esta disciplina esportiva a nivell nacional) i també al Alcañiz CF, que celebra 90 anys. El club de futbol no passa pel seu millor moment, ja que el primer equip està en descens de la Regional Preferent, i el filial ja va desaparèixer la passada temporada. La gesta del Ral·li Dakar per Paco Martínez li suposarà el premi a ‘Mérito Deportivo’. Óscar Espallargas rebrà el guardó a ‘Trayectoria Deportiva’.