Calaceit es prepara per viure el seu Primer Concurs de Pintura Ràpida

comarquesnord.cat . Calaceit . divendres, 10 d'agost de 2012 .
Etiquetes: ,

Calaceit celebrarà aquest cap de setmana el I Concurs de Pintura Ràpida, en el qual podran participar tots aquells pintors, professionals i amateurs, que ho desitgin. Els interessats hauran de pagar una inscripció de 10 euros, cost que inclou el dinar, i hauran de presentar una obra realitzada amb qualsevol tècnica o procediment però que s’ha d’estar inspirat en un punt del cas urbà i històric del municipi.

El concurs s’iniciarà a partir de les nou del matí a la porta de l’ajuntament de Calaceit, lloc on es repartiran els suports i on els participants hauran de tancar la seua inscripció. Els inscrits podran aprofitar tot el matí per a desenvolupar el seu treball, que s’haurà de presentar com a tard a la una i mitja en el poliesportiu municipal.

Després de la presentació de les obres, tots els participants podran gaudir d’un dinar de convivència que donarà pas a l’entrega dels tres premis segons els criteris del jurat. Així, l’autor de l’obra guanyadora rebrà un premi de 500 euros, el segon treball obtindrà 200 euros i el tercer serà premiat amb 2 nits d’allotjament a una habitació superior en esmorzar inclòs del Hotel del Sitjar.

Més informació: |