Valderrobres, protagonista en la nova campanya de ‘Aquarius’

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dijous, 14 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Vall-de-roures s’ha convertit en un dels 50 destins escollits per l’última campanya de ‘Aquarius’, una iniciativa que aquest estiu se centrarà en buscar-li poble als ciutadans ‘orfes de poble. Després d’impulsar projectes agosarats, com la construcció d’un temple amb escombraries, fer el ‘Camí de Sant Jaume’ amb presos del corredor de la mort, o descobrir els noms més curiosos d’Espanya com ‘Marciana’, ara l’empresa de begudes s’ha decidit en buscar-li un poble amb encant a aquells que no el tenen.

Sota el lema ‘Orfes de poble’, 50 municipis de l’estat espanyol (un per província) estan disposats a adoptar gent, una campanya que per una banda vol promocionar el turisme d’aquests pobles i a la vegada combatre la despoblació. I l’escollit de Terol ha estat la capital del Matarranya. Segons la pròpia campanya, des de l’empresa “pensem que enguany, i amb la que està caient, estaria bé fotre-li una mà al nostre turisme. Per això s’ha posat en marxa aquest projecte”.

La campanya segueix que naix per “fomentar que totes les persones que no tenen poble poden ser adoptades per un poblet bonic, i al mateix temps, aconseguir que tots aquests poblets bonics omplin de vida els seus carrers, els seus bars, les seues places gràcies a l’amor dels urbanites orfes de poble”. A més, la campanya obre l’oportunitat als fills de poble a promocionar els establiments o també els seus corresponents pobles a través de les xarxes socials.

Pel que fa a altres municipis de proximitat que trobem en aquesta campanya hi són, per exemple Sant Rafel del Riu (a Castelló), Petrés (València) o Vinebre (Tarragona).

Més informació: |