El vilafranquí Oscar Tena no aconsegueix fer-se amb el lideratge del PSPV de Castelló

comarquesnord.cat . Alcora . dissabte, 9 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

Francesc Colomer ha estat reelegit aquest dissabte secretari provincial del PSPV a Castelló amb el 66,28 per cent dels vots. L’altre candidat, l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha obtingut el 30,28 per cent del suport dels delegats que participen al 2on Congrés Provincial que se celebra a l’Alcora.Així, els 175 delegats han emès 116 vots a favor de la candidatura de Francesc Colomer i 53 a favor d’Óscar Tena, mentre s’han registrat cinc abstencions i un vot nul.

Després de conèixer-se els resultats, Colomer ha manifestat que el PSOE és “un gran partit”, ha agraït als delegats l’esforç de votar i ha afegit que han guanyat “tots”. Segons ha manifestat, “ha estat un honor dirimir aquest espai de responsabilitat amb Óscar Tena, un referent del socialisme”, i ha subratllat que “guanyar sense dignitat ni elegància no és guanyar, per la qual cosa si ell estigués aquí -en referència a Óscar Tena-, estaríem tots igual de compromesos i felices amb la festa del PSOE”.

Colomer és doctor en Filosofia i professor d’Ètica. Ha estat tres vegades alcalde de Benicàssim, en 1991, 2003 i 2007, i en diverses ocasions ha ocupat escó com a diputat en les Corts Valencianes, on va ser portaveu de Turisme del grup parlamentari socialista. En l’actualitat és portaveu del grup socialista en la Diputació de Castelló i ja va ser triat secretari general provincial al Congrés constituent celebrat al novembre de 2008, quan el PSOE va substituir l’estructura comarcal per la provincial.

Més informació: | |