Ximo Puig anuncia que serà el proper 30 de juny quan deixarà de ser l’alcalde de Morella per a centrar-se en el liderar el PSPV

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 2 de juny de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

El dissabte 30 de juny serà el dia del relleu de Ximo Puig a Rhamsés Ripollés en l’alcaldia de Morella. Una data que els morellans ja poden anar marcant en el calendari perquè serà el comiat de l’actual primer edil després de 17 anys en el poder.

Així es va confirmar en l’Assemblea Local del PSPV de la localitat en la Puig va anunciar que l’últim cap de setmana d’aquest mes es precipitaran els esdeveniments, que es preveien després de la seua elecció com a secretari general del PSPV. 
Una de les primeres persones en saber la data exacta, fins i tot uns minuts abans que els seus companys de partit, va ser el líder de l’oposició Guillermo Sangüesa, qui ja s’havia interessat per la qüestió en el Ple de l’Ajuntament. Seguidament, mitjançant un tuit on ofirmava que “des de l’estima i el compromís acabo d’anunciar als meus companys la renúncia com alcalde el dia 30. Gràcies a tots els morellans/es”, donava la notícia a la resta de la ciutat.

El traspàs de la vara de comandament s’efectuarà en un acte institucional en l’ajuntament de Morella, probablement en una de les Sales Gòtiques, on se celebren els plens constituents de la corporació municipal cada legislatura. Segons l’agenda marcada, Puig dimitiria en ple un dia abans, el divendres 29, i el dia després s’executaria el ple d’elecció del nou primer edil.

La processó del pròxim diumenge del Corpus serà el seu últim acte de cara a la societat morellana, encara que presidirà també el ple ordinari a mitjans de mes. D’aquesta forma, Puig se centrarà en les seues tasques com a Diputat Nacional i líder del PSPV.

L’Assemblea dels socialistes morellans va ser especial en simbolitzar l’inici de la fi d’una etapa protagonitzada per Ximo Puig i el començament d’una nova amb el jove Rhamsés Ripollés al capdavant. Però de totes maneres, encara queda un pas en clau orgànica, en una nova trobada dels militants que confirmaran amb total probabilitat a l’esperat successor.

D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés es convertirà en el setè alcalde de la història de la democràcia a Morella i el més jove, entrant en el càrrec amb 27 anys. Afrontarà un gran repte en la seua trajectòria municipal que va començar fa cinc anys i serà el primer edil del 53 Sexenni. La política li corre per la venes, perquè el seu pare, Rafael Ripollés, també va ser regidor del consistori.

El dia del relleu, podria produir-se també l’entrada de Palmira Mestre, amb experiència municipal la passada legislatura, que ocuparà el buit com a regidor que deixarà Ximo Puig.

Més informació: | |

1 comentari

  1. PERE ADELL I CONESA enllaç al seu comentari

    Ximo, tens per en davant, una tasca importantíssima, el PSPV, necessita un gran canvi. Et desitjo una gran sort, en la feina que t’espera.